Tatillik dağ evi

Bu tarz muhteşem evlerde küçük mobilyalar yerine daha büyük şeyler kullanılmaktadır. Özellikle çok işlevli mobilyalar böyle harikulade evlere renk katıyor. Bu ev harika bir ormanlık alanın içersine kurulmuş iç dizayn olarak aşırı masraf yapılmıştır. Zaten resimlere baktığınızda bunu farkedeceksiniz. Böyle bir dağ evini Düzce şehri içersinde kursak eminiz ki talep çok olacaktır. Şimdi resimleri inceleyin ve bu ev için ne kadar güzel şeyler yapılmış görün..





Herşeyden uzak kafa dinleyebileceğiniz bir mekan değil mi?



Ön salonu özellikle çok büyük.



2. katından şöyle bir baktığınızda harika bir görüntü ortaya çıkıyor.




1 yorum:

Tertemiz eşyalı kiralık ev











Bu evde insanın kendi evi gibi hissedebileceği bir ortam hazırlanmış. Dışarıdan gelip kiralamak isteyenler bunu hissedecekler. Ev iki katlı inşa edilmiş. İlk bakışta tatil için hazırlanmış bir ev gibi gözüksede aslında hertürlü ihtiyacı karşılayabileceği detaylı incelemeden sonra anlaşılıyor.

Böyle evleri Düzce şehrimizde görmeliyiz. O yüzden mütahitlerin bu tarz binalar yapması konusunda ısrarcı olmalıyız. Çünkü Düzce halkının böyle evlere ihtiyacı var.

0 yorum:

2 katlı bahçeli ev

Resimlerdende göreceğiniz gibi evimiz 2 katlıdır. Büyük bir bahçesi vardır. Ağaçlarla etrafı kaplanmıştır. Genelde yazın tatil yapabileceğiniz bir mekan olarak gözükmektedir.

2 yatak odası, 4 normal oda, büyük bir mutfak, 2 duş vb. detayları bulunmaktadır. Özellikle dizayn olarak ev çok hoş gözükmektedir.





Merdivenler ahşaptır. İnerken kendinizi çok değişik hissedeceksiniz.

2 yorum: